Real Estate Sales Consultant - Ξεκινήστε από το μηδέν, κατακτήστε την αγορά (Αθήνα - Κολωνάκι)

newdeal real estate group
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ - ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ


Καλωσορίσατε στην newdeal real estate group, το πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένο οικοσύστημα για τον κλάδο των ακινήτων στην Ελλάδα.


Αναγνωρίζουμε την αξία της εκπαίδευσης και της συνεχούς εξέλιξης και γι’ αυτό δημιουργήσαμε ευκαιρίες που περιμένουν να ανακαλύψετε.


Ήρθε η στιγμή να αναδείξετε το ταλέντο σας και να διπλασιάσετε τα εισοδήματά σας.


Οι πωλήσεις ακινήτων είναι ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτητικός τομέας. “Έχουμε αρκετούς Συμβούλους στην newdeal που τα κέρδη από πωλήσεις και ενοικιάσεις κινούνται ετησίως ακόμη και σε εξαψήφια νούμερα “λέει η Σταυρούλα Βαμβακά, ιδρυτής της εταιρείας.


Αυτό που τους ξεχωρίζει και πετυχαίνουν τόσο μεγάλα έσοδα είναι η ικανότητά τους να πωλούν. Κι εδώ έρχεται η εκπαίδευση στο real estate.


Για να σας βοηθήσουμε να γίνετε οι καλύτροι Σύμβουλοι Ακινήτων/μεσίτες με τα υψηλότερα έσοδα έχουμε ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία real estate στην Ελλάδα και συνεργαζόμαστε με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Λογιστικής | Τ.Δ.Ε.Ο. και προσφέρουμε τα καλύτερα προγράμμμα εκπαίδευσης. Δείτε εδώ.


 


Τι προσφέρουμε ακόμη;  • Πρόγραμμα 30 ημερών για Αρχάριους: Ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους νεοεισερχόμενους στο επάγγελμα, που ισοδυναμεί με 30 ευκαιρίες για δυναμική είσοδο στην αγορά και γρήγορα αποτελέσματα.

  • Ασυναγώνιστο Πακέτο Αμοιβών: έχουμε το καλύτερο σύστημα αμοιβών στην αγορά. Είναι ένα δίκαιο σύστημα που ανταμείβει την απόδοση. Ο Σύμβουλος/μεσίτης αρχικά λαμβάνει το 55% της προμήθειας και φτάνει το 100% μετά από ένα ελάχιστο όριο παραγωγής.

  • Μεγάλη Βάση Πελατών: Διαθέτουμε μια εκτεταμένη βάση πελατών που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα.

  • Συνεχής Υποστήριξη 24/7, συνεχές coaching. Παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξη στην καθημερινότητα για όλους τους συνεργάτες μας.

  • Open minded : Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και την καινοτομία.

  • Your success is our passion: Κάνουμε έξυπνο marketing και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία,

  • COOLτούρα. Νέο στιλ ζωής: Είμαστε μία κοινότητα ίσων, υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον.Είμαστε cool και απολαμβάνουμε την cοοlτούρα μιας ελεύθερης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Εάν διαθέτετε δυναμισμό, επιμονή και φιλοδοξία, και έχετε εμπειρία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών ως μεσίτης ακινήτων, πωλητής, ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικός σύμβουλος ή επαγγελματίας του marketing, τότε έχετε ήδη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη καριέρα ως Σύμβουλος Ακινήτων.


 


Εάν θέλετε μια επαγγελματική οικονομική επιτυχία τότε είστε αυτή/αυτός που ζητάμε!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

THE WILD HOTEL BY INTERNI
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Spa Therapists will be involved in all the operations of beauty, health and wellness in our spa and gym. Carry out a range of treatments including massage Manage and carry out procedures, have knowledge of treatments, and ensure all treatments...
Αθήνα
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αναζητούμε άτομα για την στελέχωση του front desk του ξενοδοχείου μας.Συγκεκριμένα στις θέσεις υπαλλήλων υποδοχής αλλά και groom.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία 2ετής στο αντικείμενοΚαλή γνώση Protel pmsΠολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας τουλάχιστονΕργασία με κυλιόμενο ωράριοΠαροχές:
Αθήνα
Τα Καταστήματα Οπτικών Eye Q ( Κολωνάκι, Golden Hall Athens Designer Outlet τ. McArthur Glen) αναπτύσσονται, και ζητούν Οπτικούς Οπτομέτρες ή/και Πωλητές (τριες) για το οπτικό κατάστημα στο Golden Hall στο Μαρούσι. Επιθυμητά: Προυπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων Σπουδές Οπτικής...
Αθήνα