Οδηγός Γ' κατηγορίας & ΠΕΙ

ΠΙΝΔΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» ζητάει για το κέντρο διανομών Βορείου Ελλάδος στα Διαβατά Οδηγό Γ' κατηγορίας για διανομή εντός και εκτός νομού Θεσσαλονίκης.

Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Δίπλωμα Γ' κατηγορίας και ΠΕΙ
  • Κάρτα Ηλεκτρονικού Ταχογράφου
  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση
  • Όρεξη για δουλειά, ευγένεια, υπευθυνότητα

Παροχές:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα των προσόντων
  • Σταθερό εργασιακό περιβάλλον
  • Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κατάστημα εστίασης αναζητά υπάλληλο για τη θέση του Α' Μάγειρα με ειδίκευση στο κρέας και την χρήση φούρνου με κάρβουνο τύπου (josper),για να στελεχώσει την ομάδα του.Βασικές αρμοδιότητες:Εργασία για το ala cart και την προετοιμασία Διαχείριση προσωπικού και καθαριότητα χώρωνΤήρηση...
Θεσσαλονίκη
ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων από Εταιρεία Παραγωγής Προϊόντων Ζύμης με έδρα τη Θεσσαλονίκη για την θέση του Προϊστάμενου Βάρδιας.Απαραίτητα Προσόντα:Πτυχίο ΑΤΕΙΘ τμήματος τεχνολογίας τροφίμων ή Πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση στην τεχνολογία τροφίμωνΕργασιακή εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρία τροφίμων, θα εκτιμηθείΓνώση...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Υπάλληλος γραφείου για εξυπηρέτηση πελατών ιστοσελίδας από εμπορική εταιρεία στην δυτική Θεσσαλονίκη (Διαβατά).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:30.Αρμοδιότητες:Γνώση και χειρισμός wordpressΧειρισμός eshopΓνώση SoftOneΑπαραίτητα Προσόντα:Κάτοχος μεταφορικού μέσου για την προσέλευση στην εργασίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη