Πωλήτριες-ές full & part time ΑΛΙΜΟΣ PARFOIS

PARFOIS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Η PARFOIS αναζητά


Για το κατάστημα στον Άλιμο


Πωλήτριες-ές full & part time


Η διεθνούς φήμης εταιρεία PARFOIS, από το 1994, δημιουργήθηκε για όλους τους οπαδούς της μόδας, προσφέροντας αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ, όπως τσάντες, κοσμήματα και ρολόγια.


Είναι μία εταιρεία Fast Fashion για τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώνουν το στυλ τους συχνά με μοναδικές τιμές! Με πάνω από 1000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, σε 65 διαφορετικές χώρες, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους leaders της παγκόσμιας αγοράς γυναικείων αξεσουάρ. Εξάλλου η προσιτή πολυτέλεια μας εμπνέει και μας φτιάχνει τη διάθεση.


Η Parfois ακολουθεί όλα τα τελευταία trends, γι’αυτό σε κάθε συλλογή οι fashion designers στο Πόρτο και στη Βαρκελώνη αντίστοιχα αντικατοπτρίζουν στοιχεία με έμπνευση μία γυναίκα με πάθος για τη μόδα.


Όραμά μας; Να γίνουμε το brand έμπνευση για τις γυναίκες που τολμούν τις τάσεις της μόδας, προσφέροντας πάντα την ιδανική αναλογία ποιότητας – τιμής με ένα δυναμικό εύρος στα αξεσουάρ μόδας που κάνουν τη διαφορά και ενισχύουν την αγοραστική εμπειρία.


Η PARFOIS προσφέρει:  • Εξαιρετικές συνθήκες εργασίας σε αξιοκρατικό περιβάλλον

  • Συνεχή εξέλιξη, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης του Ομίλου

  • Συνεχή εκπαίδευση με στόχο την ανάπτυξή σου

  • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον

  • Ανταγωνιστικές αποδοχές


Απαραίτητα Προσόντα  • Οργανωτικές και Διοικητικές Ικανότητες

  • Επικοινωνιακό χαρακτήρα με ομαδικό πνεύμα

  • Τουλάχιστον 3 χρόνια προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

  • Γνώση του χώρου των αξεσουάρ και της μόδας

  • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και χρήση Η/Υ


Εάν αναγνωρίζετε στοιχεία του εαυτού σας στα παραπάνω, ελάτε μαζί μας.


Εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα κοντά μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Avra Tours S.A.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Are you passionate about the travel industry, culture, and hospitality? Then we have some exciting opportunities for you! AVRA Tours S.A. one of the leading DMC’s in Greece, is looking for talented individuals to join our team! We are looking...
Αθήνα
AKTINAPLAN ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Ε.Π.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Τα καθήκοντά σας   Παρακολούθηση και συντήρηση δικτύων υπολογιστών Δημιουργία λογαριασμών για νέους χρήστες Τεχνική υποστήριξη Διαχείριση υλικού και λογισμικού Καταγραφή ενεργειών και διαδικασιών   Προαπαιτούμενα:   Πτυχίο πληροφορικής ή παραπλήσιο Γνώση IP πρωτοκόλλων, API, τεχνολογιών cloud Εμπειρία στις υπηρεσίες Microsoft 365 Καλή...
Αθήνα
Ποιοι είμαστεΠάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό...
Αθήνα