Αναλυτής Δεδομένων (χωρίς απαιτούμενη εμπειρία)

Peroptyx Ltd
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Υποβολή Αίτησης Εδώ - Θέση Εργασίας Από το Σπίτι ως Αναλυτής Δεδομένων!  


Είσαι έτοιμος για ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της ανάλυσης δεδομένων από το σπίτι; Ψάχνουμε παθιασμένα άτομα για τη θέση Αναλυτής Δεδομένων μερικής απασχόλησης. Το καλύτερο; Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία - παρέχουμε περιεκτική εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αίτησης! 


Γιατί Επιλέγετε Εμάς; 


Ευελιξία Στις Ώρες Εργασίας: Δουλέψτε με τους δικούς σας όρους, με ένα πρόγραμμα που ταιριάζει άψογα στη ζωή σας. Είτε είστε νυχτοπερατός είτε ξημερωματιάς, πιστεύουμε στην παροχή ελευθερίας για να εξαιρετικεύεστε στον δικό σας ρυθμό. 


Τηλεργασία: Πείτε αντίο στις μετακινήσεις! Απολαύστε τα οφέλη της εργασίας από το σπίτι και συνεργαστείτε με ένα δυναμικό τμήμα από την άνεση του χώρου σας. 


Παρέχεται Εκπαίδευση: Μην ανησυχείτε για την έλλειψη εμπειρίας - παρέχουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αίτησης! 


Διαδικασία Υποβολής Αίτησης: 


Υποβολή και Δημιουργία Προφίλ: Ξεκινήστε το ταξίδι σας υποβάλλοντας αίτηση μέσω του συστήματος καταγραφής αιτήσεων μας, του Connect. Δημιουργήστε ένα προφίλ για να παρουσιάσετε το δυναμικό σας. 


Γρήγορες Ερωτήσεις Φιλτραρίσματος: Απαντήστε σε μερικές σύντομες ερωτήσεις φιλτραρίσματος. Η ομάδα μας θα κάνει μια γρήγορη αξιολόγηση για να διαπιστώσει αν είστε κατάλληλος για το επόμενο στάδιο. 


Τελικό Στάδιο - Αξιολόγηση: Εάν επιλεγείτε, θα προχωρήσετε στο τελικό στάδιο. Κερδίστε πρόσβαση στην ολοκληρωμένη αξιολόγηση και τα μαθησιακά υλικά μας. Απαντήστε σωστά σε 30 ερωτήσεις και θα είστε προσληφθείς! 


Πολύ Απλή Διαδικασία: Η διαδικασία υποβολής αίτησης μας σχεδιάστηκε για να είναι απλή και απαλείφει το άγχος. Ξεκινήστε και ολοκληρώστε την όποτε επιθυμείτε, και σύντομα μπορείτε να ξεκινήσετε μια θετική και ικανοποιητική σταδιοδρομία ως Αναλυτής Δεδομένων από το σπίτι. 


Έτοιμος να βυθιστείς στον κόσμο της ανάλυσης δεδομένων; Υποβάλετε τώρα την αίτησή σας, και ας ανοίξουμε μαζί το δυναμικό σας!  


 

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Παραγωγική εταιρία πρωτοπόρος στο αντικείμενό της
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Παραγωγική εταιρία πρωτοπόρος στο αντικείμενό της, επιθυμεί να προσλάβει, Πωλητή Χονδρικής Β2Β για εργασία πλήρους απασχόλησης.Αρμοδιότητες• Εφαρμογή εμπορικής πολιτικής της εταιρείας. • Διαχείριση και διατήρηση του υφιστάμενου πελατολογίου της εταιρείας. Τακτικές επισκέψεις, σύνταξη οικονομικών προσφορών, ενημέρωση προϊόντων & εξυπηρέτηση των...
Αθήνα
ADECCO Human Resource Services
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Adecco HR is the global leader in HR services, certified in Greece with ISO 9001:2015 in the field of search and selection services and temporary placement. Adecco is currently seeking for an international pharmaceutical company to cover the following position:...
Αθήνα
THE MARGI
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Προσόντα: Απόφοιτος αντίστοιχης σχολής Προϋπηρεσία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση Γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας Ομαδικότητα και συνέπεια Προσφέρονται: Φιλικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας Ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη
Αθήνα