Πωλήτρια

KOREANCOSMETIC
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητούνται Πωλήτριες / Πωλητές για πλήρη και μερική απασχόληση για το νέο κατάστημα Koreancosmetic στη Θέρμη.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε καλλυντικά επιθυμητή

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΜΗ ΜΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η επιχείρηση Μη Με Λεισμόνει με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά συνεργάτες στα πόστα τους Α μάγειρα και του Β μάγειρα για πλήρη απασχόληση χειμώνα και καλοκαίρι. Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Υπάλληλος γραφείου για εξυπηρέτηση πελατών ιστοσελίδας από εμπορική εταιρεία στην δυτική Θεσσαλονίκη (Διαβατά).Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-16:30.Αρμοδιότητες:Γνώση και χειρισμός wordpressΧειρισμός eshopΓνώση SoftOneΑπαραίτητα Προσόντα:Κάτοχος μεταφορικού μέσου για την προσέλευση στην εργασίαΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Βοηθός Λογιστή, με γνώσεις τήρησης διπλογραφικών βιβλίων (Γ' κατηγορίας) από Ανώνυμη Εταιρία στην Θεσσαλονίκη για πλήρη απασχόληση.Θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε διπλογραφικά βιβλία και η καλή γνώση εφαρμογών Office.Προσφέρεται καλό περιβάλλον εργασίας και ανταγωνιστική αμοιβή αναλόγως προσόντων.Απαραίτητα Προσόντα:Γνώσεις τήρησης...
Θεσσαλονίκη