Internal Sales Employee (Thessaloniki)

Cosmos Business Systems Α.Ε.Β.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Ο όμιλος CBS είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, βασικός Systems Integrators της Ελληνικής και Κυπριακής Αγοράς, με ισχυρή παρουσία 35 χρόνια και αποτελείται από την Cosmos Business Systems AEBE, την Cosmos Consulting, CBS LAN και την CBS IT Systems (Cyprus) LTD. Αποστολή της εταιρείας μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών των  Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και των Δημόσιων Οργανισμών, επενδύοντας σε ανθρώπους και γνώση, έναν συνδυασμό που την κάνει ανταγωνιστική και αποτελεσματική.


Η COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E. www.cbs.gr, ενδιαφέρεται να προσλάβει για το υποκατάστημά της στη Θεσσαλονίκη:


Internal Sales Employee (Thessaloniki)


Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία πληροφορικής.


Αρμοδιότητες • Απαντά / διεκπεραιώνει εισερχόμενα αιτήματα πελατών

 • Συντάσσει και αποστέλλει  Οικονομικές-Τεχνικές προσφορές προς τους πελάτες, είτε απευθείας είτε σε συνεργασία με τον Account Manager

 • Δημιουργεί Opportunities/Deal Registrations/Configurations/Quotes προς τους Κατασκευαστές για την παροχή τιμών και την προώθηση της καλύτερης προσφερόμενης λύσης προς τους πελάτες.

 • Διερευνά μέσω των εργαλείων κατασκευαστών (πλατφόρμες, καταλόγους κλπ) την καλύτερη δυνατή τεχνική/οικονομική λύση ανάμεσα στους Κατασκευαστές/Προμηθευτές για την παροχή βέλτιστης λύσης στους πελάτες.

 • Καταχωρεί παραγγελίες στο σύστημα ERP της εταιρείας και παρακολουθεί την εξέλιξή τους με βάση χρονοδιαγράμματα.

 • Καταχωρεί τις απεσταλμένες προσφορές στο CRM της εταιρείας και αντίστοιχα ενημερώνει το status σε συνεργασία με τον ΑΜ

 • Συμβάλλει στην επικοινωνία/συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της εταιρείας (προμηθειών, αποθήκης, λογιστηρίου, συμβάσεων, τεχνικού τμήματος)  για τη σωστή/συνολική υποστήριξη των πελατών.

 • Συνεργάζεται με τους account managers, με ανταλλαγή πληροφοριών που αφορούν στους πελάτες, για την καλύτερη  διαχείριση της παραγγελίας.

 • Παρακολουθεί την παραγγελία και τους χρόνους παράδοσής της

 • Διατηρεί επικοινωνία με τον πελάτη, τη διακίνηση και τις μεταφορικές εταιρείες για την ορθή παράδοση του εξοπλισμού


Προφίλ υποψηφίου • Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ με Τεχνολογική κατεύθυνση ή Πληροφορική

 • Εμπειρία στον χώρο (τουλάχιστον τριετής)

 • Άριστη Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

 • Επιθυμητή γνώση MS Navision (ERP) και MS CRM

 • Εκπληρωμένες Στρατιωτικές Υποχρεώσεις, εφόσον απαιτείται


Δεσμευόμαστε σε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις διαφορετικές φωνές των εργαζομένων μας. Καλωσορίζουμε αιτήσεις από άτομα όλων των φύλων, ηλικιών, σεξουαλικών προσανατολισμών, εθνικοτήτων, εθνοτήτων, θρησκειών, πεποιθήσεων και ικανοτήτων και όλων των άλλων χαρακτηριστικών διαφορετικότητας.


Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.


Αγαπητοί υποψήφιοι,


Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα αξιολογηθεί από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Cosmos Business Systems και, εάν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ πληροί τις απαιτήσεις της εν λόγω θέσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια προσωπική συνέντευξη.


Τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Cosmos Business Systems υπό την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα βρείτε διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:


Πολιτική Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την Cosmos Business Systems, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση email: [email protected]


 

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

LAMWAY ΑΞΤΕΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Lamway Hotel Management Group αναζητά επαγγελματία με πάθος και αγάπη για τη φιλοξενία για να στελεχώσει το ξενοδοχείο Osom Resort, στη Μύκονο στη θέση της καμαριέρας.   Σχετικά με εμάς: Η Lamway Hotel Management Group δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια...
Αθήνα
P.C TURNAROUND
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από εταιρεία ταχυμεταφορών με έδρα το Μοσχάτο ζητούνται Αποθηκάριοι - Εργάτες Αποθήκης για κάλυψη κυρίως απογευματινών βαρδιών (έναρξη βαρδιών στις 13:00 ή στις 15:00). Επίσης ζητούνται άτομα με εμπειρία σε logistics για ανάληψη καθηκόντων υπευθύνου αποθήκης (πρωινές βάρδιες).Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:Μισθός 750...
Αθήνα
MITSIS HOTELS GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα. Με 21 ξενοδοχεία, 6.466 δωμάτια και 5.000 εργαζόμενους σε...
Αθήνα