Σύμβουλοι Ακινήτων / Μεσίτες(Real Estate Agent)- Διπλασιάστε τα κέρδη με την newdeal (Λάρισα)

newdeal real estate group
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Αναζητάτε την επόμενη μεγάλη ευκαιρία καριέρας στον κλάδο των ακινήτων; Είστε έτοιμοι να πάρετε στα χέρια σας τον έλεγχο των εσόδων και να βελτιώσετε την ποιότητα της επαγγελματικής σας ζωής; 


Είναι τα χρήματα των προμηθειών ένα κίνητρο να ασχοληθείτε με τις πωλήσεις ακινήτων; Εάν ναι, τότε ξεκινήστε να διαβάζετε γιατί η NewDeal είναι η καλύτερη επιλογή.


Η newdeal real estate  group επιθυμεί να αγκαλιάσει επιχειρηματικά ενθουσιώδεις, φιλόδοξους επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν την καριέρα τους σε ένα προοδευτικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.


Έχουμε ένα  ασυναγώνιστο πακέτο αμοιβών


Είναι ένα δίκαιο σύστημα που ανταμείβει την απόδοση. Ο Σύμβουλος/μεσίτης λαμβάνει από το πρώτο ευρώ το 55% της προμήθειας και όταν ξεπερνά ένα ελάχιστο  όριο παραγωγής, ετησίως, λαμβάνει από κάθε πράξη το 100% της αμοιβής.


Για παράδειγμα: Η προμήθεια από την πώληση ενός ακινήτου αξίας 150.000 είναι 6.000 ευρώ. Από αυτά η αμοιβή του είναι  τα 3300 ευρώ.  Όταν οι προμήθειές του ξεπεράσουν ένα όριο εντός του έτους  τότε από κάθε επόμενη πράξη λαμβάνει το 100% της αμοιβής. Στο παράδειγμα μας όλο το ποσό των 6.000 ευρώ! 


Η newdeal είναι πολλά περισσότερα από μια απλή επιχείρηση στον κλάδο των ακινήτων: είναι ένα προοδευτικό πλαίσιο που  αναπτύσσει τις επιχειρηματικές δεξιότητες των συνεργατών της.


Τι άλλο κάνουνε που μας ξεχωρίζει:  • Εκπαίδευση στο ανώτατο επίπεδο: Έχουμε ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία real estate στην Ελλάδα και συνεργαζομαστε με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών | Τμήμα Λογιστικής Τ.Δ.Ε.Ο.

  • Μεγάλη Βάση Πελατών: Διαθέτουμε μια εκτεταμένη βάση πελατών που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα.

  • Συνεχής Υποστήριξη 24/7, συνεχές coaching: Παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξη στην καθημερινότητα για όλους τους συνεργάτες μας.

  • Open minded: Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και την καινοτομία.

  • Your success is our passion: Κάνουμε έξυπνο marketing και χρησιμοποιούμε  τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία,

  • COOLτούρα. Νέο στιλ ζωής: Είμαστε μία κοινότητα ίσων,  υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον.Είμαστε cool και απολαμβάνουμε την cοοlτούρα μιας ελεύθερης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Εάν διαθέτετε: Δυναμισμό, επιμονή και φιλοδοξία, και έχετε εμπειρία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών ως μεσίτης ακινήτων, πωλητής, ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικός σύμβουλος ή επαγγελματίας του marketing, τότε έχετε ήδη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη καριέρα ως Σύμβουλος Ακινήτων.


Εάν θέλετε μια επαγγελματική οικονομική επιτυχία τότε είστε αυτή/αυτός που ζητάμε!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Goldair Cargo
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Goldair Cargo A.E, εταιρεία Διεθνών Μεταφορών & Logistics με έδρα τον Ασπρόπυργο Αττικής, επιθυμεί να προσλάβει Βοηθό Λογιστηρίου για πλήρη απασχόληση. Αρμοδιότητες Έλεγχος και καταχώρηση παραστατικών Αρχειοθέτηση παραστατικών Συμφωνίες λογαριασμών ισοζυγίου & τραπεζικών λογαριασμών  Συμμετοχή σε εργασίες μηνιαίου κλεισίματος...
Αθήνα
Randstad Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Are you an ambitious HR professional looking to step up your game? Your chance to thrive is here! We're excited to introduce a compelling opportunity for an adept HR Business Partner to join a dynamic, fast-paced environment where individuals are...
Αθήνα
Acronis
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Acronis is a world leader in cyber protection—empowering people with cutting-edge technology that enables them to monitor, control, and protect the data that their businesses and lives depend on. We are looking for a Product Manager who is ready to...
Αθήνα