Μονταδόρος - Ηλεκτροσυγκολλητής με ηλεκτρολογικές γνώσεις

OLIMPIAS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Πάτρα

Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα την περιοχή Πάτρας ζητά την άμεση πρόσληψη τεχνιτών μονταδόρων / ηλεκτροσυγκολλητών με ηλεκτρολογικές γνώσεις για εργασία στο εργοστάσιο Ολυμπίας ΑΕ με έδρα στο Λάππα Αχαΐας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942474901
Ώρες επικοινωνίας και ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00-14.00 μμ.

Αντικείμενο εργασίας: Κατασκευή και συναρμολόγηση μηχανημάτων - ηλεκτρολογικές εργασίες.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Βιογραφικά με γνώσεις σε ξένες γλώσσες και Δίπλωμα οδήγησης έχουν προτεραιότητα

Παροχές:

  • Σύμβαση αορίστου χρόνου
  • Υψηλός μισθός
  • Μετακίνηση με ΙΧ αυτοκίνητο της εταιρείας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΡΜΗΣ ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ & ΥΙΟΙ ΕΠΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία Ερμής Χαρισιάδης και Υιοί ΕΠΕ, που εδρεύει στον Άγιο Βασίλειο, με αντικείμενο το εμπόριο τροφίμων και τον εφοδιασμό πλοίων και ξενοδοχείων, αναζητά συνεργάτη για την στελέχωση του τμήματος Παραγγελιοληψίας και Τιμολόγησης.Οι αρμοδιότητες της θέσης είναι οι κάτωθι:ΠαραγγελιοληψίαΤιμολόγησηΑρχειοθέτησηΑπαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη...
Πάτρα
MIKEL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης “MIKEL’’ προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Πάτρα ζητά υποψήφιες Σερβιτόρες.Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. ** Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση Παροχές:
Πάτρα
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Γυμναστής - Προπονητής σε Personal Studio πλήρως εξοπλισμένο, εντός του σταδίου της Παναχαϊκής στην Πάτρα. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Πάτρα