Υπάλληλος Καταστήματος

CAR SHOP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία CAR SHOP που ειδικεύεται στην εμπορία αξεσουάρ αυτοκινήτων, αναζητά Υπάλληλο για το κατάστημα στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής (Ανατολική Θεσσαλονίκη) για πλήρη απασχόληση.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα
  • Επαγγελματική εμφάνιση
  • Προσοχή στη λεπτομέρεια και συνέπεια
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Κάτοικος Ανατολικής Θεσσαλονίκης
  • Ευχάριστη, δυναμική προσωπικότητα με προσανατολισμό στην επίτευξη των εταιρικών στόχων
  • Επιθυμία για επαγγελματική εξέλιξη

Εάν έχετε τα απαραίτητα προσόντα και την διάθεση για να εργαστείτε σε μια δυναμική ομάδα τότε η θέση αυτή είναι η ευκαιρία που περιμένατε.

Εμείς αναζητούμε την ενέργεια και την αφοσίωση σας, και σας προσκαλούμε να κάνετε το πρώτο βήμα στέλνοντας το βιογραφικό σας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Devido
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται έμπειροι υπάλληλοι για τη θέση του ψήστη από τα Devido της Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα (25ης Μαρτίου 17, Ντεπώ).Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
SANI / IKOS GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Who do you want to become?Are you our Future Leader? Are you ready to realize your potential? Are you searching for a real purpose, not “just another job”?At the Sani/Ikos Group we take hospitality very seriously. As we expand with...
Θεσσαλονίκη
ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται υπάλληλοι γραφείου πλήρους απασχόλησης να στελεχώσουν το τμήμα λογιστηρίου και γραμματείας, με κύρια καθήκοντα την έκδοση και καταχώρηση τιμολογίων σε λογιστικό πρόγραμμα SOFTONE, στην περιοχή του Τιτάν από εμπορική εταιρεία τροφίμων.Κύριες αρμοδιότητες:Καταχώρηση λογιστικών εγγράφωνΈκδοση τιμολογίων - παραστατικώνΕνημέρωση και έλεγχος...
Θεσσαλονίκη