Εταιρεία Marketing - Entry level Θέσεις

Εταιρεία Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι υπεύθυνη για την διεκπεραίωση ενεργειών Marketing στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω ανάληψης μεγάλων διαφημιστικών project, αναζητά νεαρά άτομα για την κάλυψη νέων θέσεων και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της.

Περιγραφή Θέσης:
  • Ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του brand των εταιρειών μέσω έρευνας αγοράς και δημοσίων σχέσεων
  • Ανάπτυξη πωλήσεων και συντονισμός μιας ομάδας συνεργατών
  • Διεξαγωγή διαφημιστικής καμπάνιας για τις εταιρείες - πελάτες που εκπροσωπούμε
  • Εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού
  • Διοργάνωση events
Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η πιστοποίηση στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Από την εταιρεία παρέχεται πλήρης και σταδιακή εκπαίδευση στα συστήματα marketing της εταιρείας.
Επίσης προσφέρεται δυνατότητα εξέλιξης των υποψηφίων σε επίπεδα management, μέσω αξιοκρατικού συστήματος και με γνώμονα την διαχρονική επένδυση στον άνθρωπο.

Για μια πρώτη αξιολόγηση αποστείλατε το βιογραφικό σας σημείωμα στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού και στην ηλεκτρονική διεύθυνση.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Οδηγός Γ' Κατηγορίας για πλήρη απασχόληση σε επιχείρηση εμπορίας μπαταριών στη ΒΙ.ΠΕ.Θ. Σίνδου.Αρμοδιότητες: Διανομή παραγγελιών και εξυπηρέτηση πελατών με τεχνικό υπόβαθρο (μικρές επισκευές)Απαραίτητα Προσόντα:Δίπλωμα Φορτηγού έως 7.5τΘα εκτιμηθούν:ADRΠ.Ε.Ι.Γνώσεις χειρισμού κλαρκΓνώσεις ηλεκτρολογίαςΠαροχές:
Θεσσαλονίκη
ENTER MARKET
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Έχεις την ευελιξία να εργαστείς σε βάρδιες, διαθέτεις απολυτήριο λυκείου και γνωρίζεις Αγγλικά; Είσαι κάτοικος της Ανατολικής Θεσσαλονίκης; Αν ναι, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας! Τα καθήκοντά σου: Παραλαβή και τακτοποίηση των εμπορευμάτων Παρασκευή ροφημάτων Διαχείριση ταμείου Φροντίδα καθημερινών λειτουργιών...
Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των εισαγωγών ειδών οικιακής χρήσης και εδρεύει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αναζητά υποψήφιο για να πλαισιώσει το Τμήμα εξαγωγών και πωλήσεων της εταιρίας.Εργασία πλήρους απασχόλησης.ΑρμοδιότητεςΔιαχείριση πελατολογίου μέσω ERP (αποστολή καρτέλας, καταχώρηση παραγγελίας, στοιχεία πωλήσεων)Επικοινωνία...
Θεσσαλονίκη