Senior Presales Public Sector

Cosmos Business Systems Α.Ε.Β.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Ο όμιλος CBS είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, βασικός Systems Integrators της Ελληνικής και Κυπριακής Αγοράς, με ισχυρή παρουσία 35 χρόνια και αποτελείται από την Cosmos Business Systems AEBE, την Cosmos Consulting, CBS LAN και την CBS IT Systems (Cyprus) LTD. Αποστολή της εταιρείας μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων σε προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας για την κάλυψη των αναγκών των  Ιδιωτικών Επιχειρήσεων και των Δημόσιων Οργανισμών, επενδύοντας σε ανθρώπους και γνώση, έναν συνδυασμό που την κάνει ανταγωνιστική και αποτελεσματική.


Η COSMOS BUSINESS SYSTEMS A.E.B.E. www.cbs.gr, ενδιαφέρεται να προσλάβει:


Senior Presales Public Sector - Ολοκληρωμένων Έργων Πληροφορικής


O/Η κατάλληλος-η υποψήφιος-α θα ενταχθεί στο τμήμα Δημοσίου και θα αναφέρεται στον Διευθυντή του τμήματος και θα είναι υπεύθυνος για την σύνταξη Τεχνοοικονομικών προσφορών για διαγωνισμούς Δημοσίου, ή και Ολοκληρωμένα Έργα.


Προφίλ υποψηφίου • Πτυχίο / Μεταπτυχιακό, ΑΕΙ, ΤΕΙ , σε αντικείμενο τεχνολογίας

 • Γνώση Πληροφορικής ή /και Τηλεπικοινωνιών

 • Ιδιαίτερη γνώση σε ΙΤ systems ή / και δίκτυα

 • Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

 • Επιθυμητές πιστοποιήσεις στους οίκους, HP, IBM, Microsoft, Cisco, Dell, Oracle ή αντίστοιχα

 • Προϋπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις Presales Managers/ Consultants,τουλάχιστον 3 + έτη, απολύτως απαραίτητη, σε αντίστοιχη θέση σε εταιρεία πληροφορικής.

 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, εφόσον απαιτείται


Δεξιότητες • Οργανωτικές ικανότητες, συνδυαστική σκέψη, μεθοδικότητα και συνέπεια

 • Δυνατότητα λήψης αποφάσεων

 • Άνετη και αποδοτική επικοινωνία με πελάτες / συνεργάτες

 • Δυνατότητα εργασίας σε πολύ απαιτητικό περιβάλλον και κάτω από πίεση χρόνου


Παροχές • Συνεχής εκπαίδευση

 • Σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης

 • Εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες

 • Εταιρικές δράσεις


Δεσμευόμαστε σε μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει τις διαφορετικές φωνές των εργαζομένων μας. Καλωσορίζουμε αιτήσεις από άτομα όλων των φύλων, ηλικιών, σεξουαλικών προσανατολισμών, εθνικοτήτων, εθνοτήτων, θρησκειών, πεποιθήσεων και ικανοτήτων και όλων των άλλων χαρακτηριστικών διαφορετικότητας.


Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.


Αγαπητοί υποψήφιοι,


Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα αξιολογηθεί από το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της Cosmos Business Systems και, εάν το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό σας προφίλ πληροί τις απαιτήσεις της εν λόγω θέσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε μια προσωπική συνέντευξη.


Τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία από την Cosmos Business Systems υπό την ιδιότητά της ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα βρείτε διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο:


Πολιτική Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ένσταση σχετικά με την επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την Cosmos Business Systems, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση email: [email protected]


 

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

VELLO D'ORO - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Επιχείρηση λιανικής πώλησης και εμπορίας Δερμάτινων Ειδών ζητά Πωλήτρια σε κατάστημά της στο κέντρο της Αθήνας για μόνιμη απασχόληση. Η σύμβαση είναι πλήρης απασχόλησης. Η σχέση εργασίας υπάρχει η δυνατότητα να είναι ημιαπασχόληση ή πλήρης εργασία 40 ωρών εβδομαδιαίος.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία...
Αθήνα
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ Η Premier Capital Hellas, ο διαχειριστής 32 εστιατορίων McDonald's στην Ελλάδα, επιδιώκει να προσλάβει προσωπικό για τα εστιατόρια της της της στο ΔΥΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ [Ιερά οδος(Αιγάλεω) – Ίλιον -Χαϊδάρι], για να ενταχθεί στην ομάδα που προσφέρει περήφανα...
Αθήνα
Netcompany-Intrasoft
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Company DescriptionWe are Netcompany-Intrasoft, a leading European IT Solutions and Services Group with strong international presence and expertise, offering innovative and added-value solutions of the highest quality to a wide range of international and national public and private organizations. More...
Αθήνα