Ζητείται Τεχνητρια ονυχοπλαστικης

MariVian
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται έμπειρη Τεχνητρια ονυχοπλαστικης σε κατάστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ • Απαραίτητη γνώση gel – acrygel • εφαρμογή ημιμονιμου • Γνωσεις μανικιούρ – πεντικιουρ ΘΑ ΕΚΤΙΜΙΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΤΥΧΙΟ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ !! ΠΑΡΟΧΕΣ • Άμεση πρόσληψη • Ικανοποιητικός μισθός • φιλικό περιβάλλον ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 6982021604

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΑΠΟΘΗΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Υπάλληλοι για εργασία στην Αποθήκη από εργοστάσιο παραγωγής επίπλων στην ΒΙΠΕ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.Περιγραφή Θέσης:Φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτωνΠροετοιμασία και συλλογή παραγγελιών και διασφάλιση της ορθότητας αυτώνΟργάνωση και καθαριότητα αποθηκευτικού χώρουΘέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Randstad Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Randstad αναζητά Σύμβουλο Πωλήσεων Ενέργειας για λογαριασμό της ZeniΘ, του 1ου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στη Ελλάδα, με φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό!Έχεις προηγούμενη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών σε καταστήματα και έχεις πάθος με τις πωλήσεις;Εάν είσαι ένα φιλόδοξο, ενθουσιώδες και...
Θεσσαλονίκη
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από Τεχνική Εταιρία ζητούνται Βοηθοί Ηλεκτρολόγου με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος .Παρακαλούμε να επισυνάπτετε και αντίγραφο της άδειας.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη