Real Estate Sales Consultant - Ξεκινήστε από το μηδέν, κατακτήστε την αγορά (Πειραιάς & Νότια Προάστια)

newdeal real estate group
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

ΝΕΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ


Καλωσορίσατε στην newdeal real estate group, το πιο καινοτόμο και ολοκληρωμένο οικοσύστημα για τον κλάδο των ακινήτων στην Ελλάδα.


Αναγνωρίζουμε την αξία της εκπαίδευσης και της συνεχούς εξέλιξης και γι’ αυτό δημιουργήσαμε ευκαιρίες που περιμένουν να ανακαλύψετε.


Ήρθε η στιγμή να αναδείξετε το ταλέντο σας και να διπλασιάσετε τα εισοδήματά σας.


Οι πωλήσεις ακινήτων είναι ένας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και απαιτητικός τομέας. “Έχουμε αρκετούς Συμβούλους στην newdeal που τα κέρδη από πωλήσεις και ενοικιάσεις κινούνται ετησίως ακόμη και σε εξαψήφια νούμερα “λέει η Σταυρούλα Βαμβακά, ιδρυτής της εταιρείας.


Αυτό που τους ξεχωρίζει και πετυχαίνουν τόσο μεγάλα έσοδα είναι η ικανότητά τους να πωλούν. Κι εδώ έρχεται η εκπαίδευση στο real estate.


Για να σας βοηθήσουμε να γίνετε οι καλύτροι Σύμβουλοι Ακινήτων/μεσίτες με τα υψηλότερα έσοδα έχουμε ιδρύσει την πρώτη Ακαδημία real estate στην Ελλάδα και συνεργαζόμαστε με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Λογιστικής | Τ.Δ.Ε.Ο. και προσφέρουμε τα καλύτερα προγράμμμα εκπαίδευσης. Δείτε εδώ.


 


Τι προσφέρουμε ακόμη;  • Πρόγραμμα 30 ημερών για Αρχάριους: Ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους νεοεισερχόμενους στο επάγγελμα, που ισοδυναμεί με 30 ευκαιρίες για δυναμική είσοδο στην αγορά και γρήγορα αποτελέσματα.

  • Ασυναγώνιστο Πακέτο Αμοιβών: έχουμε το καλύτερο σύστημα αμοιβών στην αγορά. Είναι ένα δίκαιο σύστημα που ανταμείβει την απόδοση. Ο Σύμβουλος/μεσίτης αρχικά λαμβάνει το 55% της προμήθειας και φτάνει το 100% μετά από ένα ελάχιστο όριο παραγωγής.

  • Μεγάλη Βάση Πελατών: Διαθέτουμε μια εκτεταμένη βάση πελατών που θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν ακίνητα.

  • Συνεχής Υποστήριξη 24/7, συνεχές coaching. Παρέχουμε καθοδήγηση και υποστήριξη στην καθημερινότητα για όλους τους συνεργάτες μας.

  • Open minded : Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα και την καινοτομία.

  • Your success is our passion: Κάνουμε έξυπνο marketing και χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία,

  • COOLτούρα. Νέο στιλ ζωής: Είμαστε μία κοινότητα ίσων, υπερήφανοι ο ένας για τον άλλον.Είμαστε cool και απολαμβάνουμε την cοοlτούρα μιας ελεύθερης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Εάν διαθέτετε δυναμισμό, επιμονή και φιλοδοξία, και έχετε εμπειρία στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών ως μεσίτης ακινήτων, πωλητής, ελεύθερος επαγγελματίας, ασφαλιστικός σύμβουλος ή επαγγελματίας του marketing, τότε έχετε ήδη ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για μια επιτυχημένη καριέρα ως Σύμβουλος Ακινήτων.


 


Εάν θέλετε μια επαγγελματική οικονομική επιτυχία τότε είστε αυτή/αυτός που ζητάμε!

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Ποιοι είμαστεΠάνω από 6.700 άνθρωποι, 5 logistics centers και περισσότερα από 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ' αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό...
Αθήνα
City Job Offers
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Bist du eine motivierte und zielorientierte Person? Beherrschst du die deutsche Sprache? Wir haben eine tolle Stelle mit fantastischen Vorteilen und Karrieremöglichkeiten im sonnigen Athen. Wir suchen Mitarbeiter/innen, die sich darauf freuen, in einem internationalen Team und in einem brandneuen...
Αθήνα
City Job Offers
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Are you passionate about gaming and eager to blend your interests with a thriving career? This is your chance to level up in the gaming industry! #joinourteam Join the dynamic team at Microsoft Xbox, a global leader in the gaming...
Αθήνα