Διανομείς με δίπλωμα αυτοκινήτου & μηχανής 125cc

ACS COURIER
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Πάτρα

Ζητούνται διανομείς από την μεγαλύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα ACS COURIER για πλήρη απασχόληση με δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και μηχανής 125cc.

Πληροφορίες στο κατάστημα Αθηνάς 15 ή και στα τηλέφωνα: 2693022224.

Απαραίτητα Προσόντα:

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Evergrow SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Στην Evergrow S.A. αναζητούμε HR Coordinator εκ μέρους εταιρείας - πελάτη, που  επιθυμεί να ενισχύσει το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού.Ο/η ιδανικός/ή υποψήφιος/α ξεχωρίζει  για τις εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας και ανάπτυξης διαπροσωπικών σχέσεων, για την έμφαση στη λεπτομέρεια και την ικανότητα προσαρμογής...
Πάτρα
Σου αρέσει η επικοινωνία και έχεις την τάση να “κυνηγάς” τους στόχους σου;Θες να εργάζεσαι έξω και να έρχεσαι συνεχώς σε επαφή με καινούργιο κόσμο;Αναζητείς μία σταθερή δουλειά με προοπτικές εξέλιξης;Εάν τα παραπάνω σου ταιριάζουν, κάνε αίτηση για τη θέση...
Πάτρα
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ
Μερικής απασχόλησης Γεμάτη μέρα
Ζητείται Πωλήτρια για μερική πρωινή ή απογευματινή απασχόληση για κατάστημα με γυναικεία αξεσουάρ στην Πάτρα. Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Πάτρα