Πολιτικό Μηχανικό Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι. ή Τοπογράφο Μηχανικό Α.Ε.Ι. / Τ.Ε.Ι.

Τεχνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Τεχνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και αντικείμενο την κατασκευή Δημοσίων έργων (υδραυλικών έργων υποδομής) αναζητά για πλήρη απασχόληση:

Πολιτικό Μηχανικό Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., Τοπογράφο Μηχανικό Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. με εμπειρία στην διαχείριση και παρακολούθηση δημοσίων έργων, τη σύνταξη αλληλογραφίας, επιμετρήσεων, λογαριασμών, ΑΠΕ, ΠΠΕ ,ΣΑΥ-ΦΑΥ, μητρώο έργου, χρήση Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Απαραίτητα Προσόντα:

Απαραίτητα προσόντα : Γνώση Νομοθεσίας Δημοσίων Έργων, Autocad, Office

Παροχές:

Αμοιβή: ανάλογη των προσόντων και της εμπειρίας

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εταιρεία Πωλήσεων και Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Είσαι έτοιμος να χτίσεις το μέλλον σου στον πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο κλάδο στην Ελλάδα? Η εταιρεία μας, πολυβραβευμένη στο χώρο του Marketing, δίνει την ευκαιρία σε νέους/νέες, 20 έως 30 ετών με φιλοδοξίες, οργανωτικές-επικοινωνιακές ικανότητες και με διάθεση και ενθουσιασμό...
Θεσσαλονίκη
Devido
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται έμπειρα άτομα για την θέση του κόφτη - ψήστη από τα Devido του Ευόσμου.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κατάστημα (Παύλου Μελά 23)Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η γαλακτοβιομηχανία ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής της επιθυμεί να προσλάβει Aποθηκάριο / Picker στο Υποκατάστημα στη Ν. Ιωνία της Θεσσαλονίκης. Σύντομο Προφίλ της ΘέσηςΕκτέλεση των εργασιών, προκειμένου να επιτυγχάνονται οι στόχοι: (α) υψηλή παραγωγικότητα, (β) ευταξία...
Θεσσαλονίκη