Πολιτικός Μηχανικός/ Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής & Δομικών Έργων Τ.Ε.

PLAS S.A.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Λάρισα

Ο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) είναι υπεύθυνος για την λειτουργία, τον έλεγχο, την συντήρηση και την ανάπτυξη του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), διασφαλίζοντας τον εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια, με τρόπο επαρκή, ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο. Έχοντας όραμα να είναι από τους πιο αποτελεσματικούς διαχειριστές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, αναζητά 1 θέση Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού (Τ1/Β) ή Πτυχιούχου Μηχανικού Πολιτικών Έργων Υποδομής & Δομικών Έργων Τ.Ε. (Τ3/Γ), ως εξωτερικό συνεργάτη στην Λάρισα.

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Αρμοδιότητες:

 • Συμμετοχή σε ομάδες εργασίας με αντικείμενο την κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών, υλικών, εξοπλισμού και οικοδομικών έργων.
 • Μελέτη – Επίβλεψη για έργα που αναλαμβάνει η Διεύθυνση.
 • Συμμετοχή σε μελέτες έργων και συναντήσεις σε δημόσιες υπηρεσίες ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες για την διεκπεραίωση θεμάτων των κτηριακών εγκαταστάσεων που αναλαμβάνει η διεύθυνση.

Πτυχιούχος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής & Δομικών Έργων Τ.Ε.

Αρμοδιότητες:

 • Συμμετοχή σε ομάδες εργασίας με αντικείμενο την κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών υλικών, εξοπλισμού και έργων.
 • Επίβλεψη σε έργα που κατασκευάζει η Διεύθυνση εντός και εκτός Αττικής.
 • Συμμετοχή σε μελέτες έργων και συναντήσεις σε δημόσιες υπηρεσίες ή άλλες αρμόδιες υπηρεσίες για την διεκπεραίωση θεμάτων των κτιριακών εγκαταστάσεων που αναλαμβάνει η Διεύθυνση.
 • Συμμετοχή στην παρακολούθηση και μηχανογραφική καταχώριση του μητρώου ακινήτων.
 • Συγκέντρωση όλων των στοιχείων για την έκδοση ή αναθεώρηση των οικοδομικών αδειών των κτιριακών εγκαταστάσεων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης και τήρηση σχετικού μηχανογραφικού αρχείου για την Διεύθυνση.


Requirements:


Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός

Προσόντα:

 • Διετής επαγγελματική εμπειρία σε θέση με συναφές αντικείμενο εντός ή εκτός του ΑΔΜΗΕ
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου
 • Γνώση AutoCad
 • Καλή γνώση Αγγλικών

Πτυχιούχος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής & Δομικών Έργων Τ.Ε.

Προσόντα:

 • Διετής επαγγελματική εμπειρία σε θέση με συναφές αντικείμενο εντός ή εκτός του ΑΔΜΗΕ
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου
 • Γνώση AutoCad
 • Καλή γνώση Αγγλικών

 

Η Εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένη από τον (πελάτη) για την πρόσβαση και χρήση των πληροφοριών των υποψηφίων. Η Εταιρεία ακολουθεί και συμμορφώνεται με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά την συλλογή, χρήση και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων.

Αποστολή βιογραφικών έως και τις 11/12/2023Benefits:


Ο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) θα παρέχει στους συνεργάτες του ασφαλιστήριο υγείας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από Ανώνυμη Τεχνική και Κατασκευαστική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ηγέτιδα στον τομέα κατασκευής δημόσιων και ιδιωτικών έργων οδικής ασφάλειας, ζητούνται ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ με σκοπό να απασχοληθούν σε έργα οδοποιίας και σήμανσης οδών στα πλαίσια δημόσιων και ιδιωτικών έργων.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία στο...
Λάρισα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ
Εργολάβος Γεμάτη μέρα
Κέντρο Σπουδών & Μεταφράσεων με ηγετική θέση στο χώρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης λόγω της μεγάλης αύξησης του πελατολογίου του ζητά άμεση συνεργασία με Καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, για τη διδασκαλία φοιτητικών μαθημάτων & την υποστήριξη εργασιών σε ολόκληρη την Ελλάδα.Περισσότερα από...
Λάρισα
ZACHARIS ARCHITECTURE CONSTRUCTION
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία Zacharis Architecture & Construction, με έδρα τη Λάρισα, αναζητά μηχανικό-εργοδηγό για μόνιμη απασχόληση. Απαιτήσεις: Οργάνωση συνεργείωνΣύνταξη προσφορών και προϋπολογισμώνΕπίβλεψη ιδιωτικών κατασκευαστικών έργων Απαραίτητα Προσόντα:Εργοταξιακή εμπειρίαΛήψη αποφάσεωνΚριτική ικανότηταΑποφασιστικότηταΠαροχές:
Λάρισα