Μηχανολόγος Μηχανικός/ Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης

PLAS S.A.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Κοζάνη

Ο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) είναι υπεύθυνος για την λειτουργία, τον έλεγχο, την συντήρηση και την ανάπτυξη του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), διασφαλίζοντας τον εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια, με τρόπο επαρκή, ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο. Έχοντας όραμα να είναι από τους πιο αποτελεσματικούς διαχειριστές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, αναζητά 1 θέση Διπλωματούχου Μηχανολόγου Μηχανικού (Τ1/Α) ή Διπλωματούχου Μηχανικού Παραγωγής και Διοίκησης (Τ1/Α), ως εξωτερικό συνεργάτη στην Κοζάνη.

Αρμοδιότητες:

  • Συμμετοχή σε ομάδες εργασίας με αντικείμενο την κατάρτιση τεχνικών προδιαγραφών, υλικών, εξοπλισμού και οικοδομικών έργων.
  • Μελέτη – Επίβλεψη για έργα που αναλαμβάνει η Διεύθυνση.
  • Επίβλεψη υλοποίησης νέων και επέκταση υπαρχόντων μηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.


Requirements:


Προσόντα:

  • Διετής επαγγελματική εμπειρία σε θέση με αντικείμενο την συντήρηση μηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
  • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ και εφαρμογών αυτοματισμού
  • Καλή γνώση Αγγλικών

 

Η Εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένη από τον (πελάτη) για την πρόσβαση και χρήση των πληροφοριών των υποψηφίων. Η Εταιρεία ακολουθεί και συμμορφώνεται με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά την συλλογή, χρήση και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων.

Αποστολή βιογραφικών έως και τις 11/12/2023Benefits:


Ο ΑΔΜΗΕ Α.Ε. (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) θα παρέχει στους συνεργάτες του ασφαλιστήριο υγείας.

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Η ομάδα Ready της Vodafone (ή όπως μας αποκαλούν… οι guru της τεχνολογίας) βρίσκεται σε κάθε κατάστημα με στόχο να προσφέρει την «απίστευτη εμπειρία εξυπηρέτησης» στους πελάτες της.Είμαστε οι πρώτοι που θα συναντήσεις σε ένα κατάστημα Vodafone και αυτοί που...
Κοζάνη
Η εταιρεία μας, επίσημος διανομέας και επισκευαστής Skoda, Seat, Cupra, Renault, Dacia, ζητά να προσλάβει Υπεύθυνο Αποθήκης Ανταλλακτικών για το κατάστημα της Κοζάνης.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα.Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία στο τομέα της αποθήκης ανταλλακτικώνΔίπλωμα οδήγησηςΚαλή...
Κοζάνη
ManpowerGroup Greece
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η ManpowerGroup για λογαριασμό πελάτη της, αλυσίδα καταστημάτων που δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρικών ειδών, αναζητά υπαλλήλους με δίμηνη σύμβαση για το κατάστημά της στην περιοχή της Κοζάνης.Εάν σε ενδιαφέρουν οι πωλήσεις και επιθυμείς να εργαστείς σε ένα ευχάριστο περιβάλλον...
Κοζάνη