Καμαριέρα

MITSIS HOTELS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ηράκλειο
Πρωτοπορώντας τα τελευταία 40 χρόνια, ο όμιλος Mitsis Hotels είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα. Με 17 ξενοδοχεία στο δυναμικό του, στην Αθήνα, στην Κρήτη, στα Καμένα Βούρλα, στην Κω και στη Ρόδο, ο όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία και ένα ευρύ φάσμα επιλογών και εμπειριών στους πελάτες τουΟ σκοπός μας είναι να μεταμορφώνουμε κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο, προσφέροντας αξέχαστες αναμνήσεις για μια ζωή, σε αυτό ο καθένας από εμάς συνεισφέρει για να το επιτύχουμε σε ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας!Ποια είναι η πρόκληση:

Το 5* ξενοδοχείο μας στην Κρήτη, Νομός Ηρακλείου αναζητείΚαμαριέραγια τη στελέχωση της ομάδας του σε ένα μοναδικό περιβάλλονΕάν έχεις ομαδικό πνεύμα και ενθουσιασμό για την εξυπηρέτηση πελατών, θα χαρούμε πολύ να γίνεις μέλος της ομάδας μας!

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

CHOPSTICKS TASTES OF ASIA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Σερβιτόρα από Ασιατικό εστιατόριο κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου . Θέση εργασίας πλήρους και μερικής απασχόλησης.
Ηράκλειο
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ στο πλαίσιο της στελέχωσής του στο Ηράκλειο, Κρήτης επιθυμεί να προσλάβει: Deputy Director (Academic) Υποδιευθυντή με αρμοδιότητα ακαδημαϊκών θεμάτων ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ Στα κύρια καθήκοντα του/της θα είναι να ηγείται της Ακαδημαϊκής ομάδας έχοντας την ευθύνη της ομαλής...
Ηράκλειο
West ΑΕ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
«Ανήκουν στα δυνατά σου σημεία η επικοινωνία και οι πωλήσεις; Σε ενδιαφέρει η συνεχής εξέλιξη και η εργασία σε ένα υγιές και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον; Στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!» Η WEST A.E., εταιρεία παροχής υπηρεσιών Sales & Marketing...
Ηράκλειο