Εικαστικός και Μουσικοπαιδαγωγός σε ΚΔΑΠ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΙΩΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Εικαστικός και Μ ουσικοπαιδαγωγός για τη στελέχωση του ΚΔΑΠ Το Σχολείο Αλλιώς στην περιοχή της Καλαμαριάς . Θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης.

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H Φοβερά Προστασία Α.Ε., εταιρία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών, μισθοδοτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, επιχείρησης εμπορίας ιατρικού εξοπλισμού με έδρα στη Θεσσαλονίκη: Υπάλληλο Καταστήματος Ενδεικτικές αρμοδιότητες: Εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος Ενασχόληση με την παρουσίαση των εμπορευμάτων...
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Εργατοτεχνίτης με εμπειρία σε ανοξείδωτες κατασκευές, τρόχισμα, κοπή -διαμόρφωση μετάλλων από εργοστάσιο με κατασκευές μηχανημάτων & Τορναδόρος. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να επικοινωνήσουν στο 23940 71322.
Θεσσαλονίκη
beautyfleur
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ SOCIAL MEDIA Από εταιρεία ζητούνται άτομα για την στελέχωση του τμήματος των Social media Απαραίτητη προϋπόθεση η άριστη γνώση των social media . Αποστολή βιογραφικών στο email lefleuraggelia01@gmail.com
Θεσσαλονίκη