Head of Data Science / Analytics

Lidl Ελλάς
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Head of Data Science / Analytics στη Σίνδο ΘεσσαλονίκηςΠάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 228 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρ' όλα αυτά η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε χάρη σε σένα!Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Head of Data Science / Analytics!Η θέσηΑν μπορούσαμε να συνοψίσουμε σε μία φράση το τι κάνεις, θα λέγαμε ότι μας βοηθάς να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Αναφορικά με επιχειρηματικές διαδικασίες, τον τρόπο που δουλεύουμε, day-to-day αλλά και διεθνείς προκλήσεις.Μια μέρα στη δουλειάΕδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:


 • Διαχειρίζεσαι την ομάδα των Analytics: ομάδα που στέκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα και το Top Management της Lidl Ελλάς. Μας βοηθάτε με πληροφορίες να πάρουμε πιο σωστές αποφάσεις που θα βελτιώσουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Πάντα με τη χρήση προσαρμοσμένων Micro-Solutions και τελευταίας τεχνολογίας Machine-Learning. Είσαι άλλωστε Big Data Master!

 • Ανοίγετε μαζί με την ομάδα σου νέους δρόμους σε σύνθετα ζητήματα, από μια αλλαγή στα προϊόντα μας μέχρι την αξιολόγηση της κατάλληλης τοποθεσίας για το επόμενό μας κατάστημα. Με εργαλεία σας στατιστικά μοντέλα και Deep-Dive ανάλυση.

 • Η ομάδα σου στηρίζεται σε σένα για την ανάπτυξή της: φέρνεις ιδέες, εμπειρία, γνώση. Για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο πολύπλοκα ερωτήματα.

 • Είσαι κομμάτι της Analytics Community της Lidl σε παγκόσμιο επίπεδο: αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερη τεχνογνωσία, ανταλλαγή ιδεών και λύσεων. Και αντίστοιχα, συνεργασία με τους Data Scientists στα διεθνή κεντρικά γραφεία όταν χρειάζονται προσαρμογές από εθνικά πρότυπα σε διεθνείς ανάγκες.


Είσαι αυτό που ψάχνουμε;Ας δούμε τα βασικά:


 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου με αντικείμενο στα Μαθηματικά, Στατιστική, Εφαρμοσμένη Πληροφορική, Φυσική, Οικονομικές Επιστήμες, Διοίκηση Επιχειρήσεωνή, σχετικό πτυχίο θετικών επιστημών με ειδίκευση σε Analytics.

 • Έχεις ήδη επαγγελματική εμπειρία (τουλάχιστον 3 χρόνων) σε Analytics.

 • Machine learning, στατιστικές μέθοδοι και βελτιστοποίηση με την εφαρμογή σε δημοφιλή Python frameworks (όπως scikit-learn, Tensorflow, PyTorch, statsmodels, PuLP, Pyomo). Αν μάλιστα χρησιμοποιείς και Data Platforms (όπως Databricks, Azure, GCP), τότε ναι, μιλάμε για άλλο level!

 • Μιλάς πολύ πολύ καλά αγγλικά. Ιδανικά και γερμανικά.


Πάνω απ' όλα όμως έχεις ταλέντο στο να επικοινωνείς σύνθετα προβλήματα σε μη τεχνικά κοινά και ταυτόχρονα στο να μεταφράζεις επιχειρηματικές ανάγκες σε τεχνικά ερωτήματα. Με λίγα λόγια, να μετατρέπεις έναν μεγάλο αριθμό δεδομένων σε πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Σου αρέσει να μπαίνεις hands-on σε projects και διαδικασίες, να εξελίσσεις, να διαχειρίζεσαι και να εμπνέεις τη δική σου ομάδα. Χρειαζόμαστε την αναλυτική σου σκέψη,την ικανότητά σου να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και στον τελικό σου στόχο.Τι σου προσφέρουμε εμείςΞέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε ο No1 Employer of Choice για το 2020 και ταυτόχρονα έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 5η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας θα βρεις όλα τα παρακάτω:


 • Αρχικός μηνιαίος μικτός μισθός στα 2.620€. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο έως και 4 χρόνια μετά, που θα φτάσεις στα 3.655 € μικτά.

 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.

 • Το δικό σου εταιρικό αυτοκίνητο με τη δική σου κάρτα καυσίμων. Και ναι, μπορείς να το χρησιμοποιείς και εκτός δουλειάς!

 • Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι' αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.

 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές το χρόνο: για τα χριστουγεννιάτικα και πασχαλινά σου τραπέζια.

 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά του να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλονακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς: είναι και επίσημο.


[ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ]

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

PACKTECH
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία PACKTECH IKE είναι μια εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις πωλήσεις Υλικών Συσκευασίας και Μηχανημάτων.Η εταιρεία αναζητά: Υπάλληλο γραφείου γ ια το τμήμα του λογιστηρίου και την εξυπηρέτηση πελατών με έδρα την Θεσσαλονίκη . Περιγραφή Θέσης: Γραμματέας διοίκησης Αποστολή...
Θεσσαλονίκη
ΧΗΜΙΚΑ ΟΡΦΑΝΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Εργάτης Παραγωγής από βιοτεχνική μονάδα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Περιγραφή Θέσης Τοποθέτηση Ά Υλών στις μηχανές παραγωγής Οπτικός έλεγχος τελικού προϊόντος και τοποθέτησή τους σε μπετονιά Υποστηρικτικές εργασίες στο χώρο της παραγωγής
Θεσσαλονίκη
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H Φοβερά Προστασία Α.Ε., εταιρία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών, μισθοδοτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, βιομηχανίας στην ανατολική Θεσσαλονίκη με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα: Βοηθό Λογιστή Ενδεικτικές αρμοδιότητες: Ενασχόληση με τον λογιστικό κύκλο και τη φορολογία νομικών προσώπων Καταχώριση...
Θεσσαλονίκη