Ανειδίκευτος Εργάτης

EKCHESSBOARDS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Ανειδίκευτος Εργάτης σε βιοτεχνία κατασκευής έργων λαϊκής τέχνης με έδρα στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους, πρωινής απασχόλησης.

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ONLY1.GR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας αναζητά στέλεχος για το Τ μήμα Πωλήσεων Χονδρικής (FMCG). Αρμοδιότητες: Παραγγελιοληψία και ανάπτυξη πελατολογίου στο τομέα ευθύνης Υλοποίηση εμπορικής πολιτικής της εταιρείας Τακτική επίσκεψη και συνεχής επικοινωνία με πελάτες Διαπραγμάτευση και επίτευξη συμφωνιών Ταξίδια, διανυκτέρευσης εκτός νομού
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Υπάλληλος για δημιουργική απασχόληση παιδιών κ οργάνωση δραστηριοτήτων σε παιδότοπο στον Εύοσμο . Απογευματινό ωράριο και Σαββατοκύριακα.
Θεσσαλονίκη
Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη ζητούν Β' Ζαχαροπλάστες για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στη ζαχαρόπαστα. Περιγραφή θέσης: Η παρασκευή των παραγγελιών τούρτας με ζαχαρόπαστα, καθώς και διάφορων γλυκών με ζαχαρόπαστα. Απαραίτητα προσόντα: Πτυχιούχος σχολής ζαχαροπλαστικής Γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιθυμητή)...
Θεσσαλονίκη