Απασχόληση στη Χίο για την αξιολόγηση εφαρμογών πληροφορικής και διαδραστικών εγκαταστάσεων

DOTSOFT SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Περιγραφή εταιρείαςΗ DOTSOFT Α.Ε. είναι μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών, με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής και μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική περιφέρεια.


Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σύνθετα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αξιοποιώντας την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που κατέχει στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων.
Περιγραφή θέσης εργασίαςΖητείται ένας εξωτερικός συνεργάτης για την υποστήριξη της διαδικασίας εμπειρικής αξιολόγησης διαδραστικών συστημάτων στο Μουσείο Μαστίχας Χίου και στα Μαστιχοχώρια.


Η εργασία αφορά την παρουσίαση των συστημάτων στους επισκέπτες μουσείου και την συλλογή δεδομένων χρήσης μέσω ερωτηματολογίων και σύντομων συνεντεύξεων.


Η απασχόληση αφορά το ερευνητικό έργο ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΤΟΠΟΣ http://www.mouseion-topos.gr/, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ - ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) (κωδικός έργου: T1ΕΔΚ-01571.


Η απασχόληση είναι στο νησί Χίος, ΔΕΝ είναι απομακρυσμένη.
Επαγγελματικά προσόνταΟ υποψήφιοος θα πρέπει να είναι απόφοιτος ΑΕΙ, κατά προτίμηση τμημάτων Πληροφορικής, Μηχανικών και Σχεδίασης.


Προηγούμενη σχετική εμπειρία δεν απαιτείται, αν και θα είναι ενισχυτική της υποψηφιότητας.Πρόσθετες πληροφορίεςΟ υποψήφιος θα πρέπει να βρίσκεται στο νησί και το Μουσείο, 6 ημέρες την εβδομάδα, τον Ιούλιο, Αύγουστο και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2021. Τα έξοδα διαμονής δεν αποζημιώνονται, ενώ τα έξοδα μετακίνησης μέσα στο νησί παρέχονται από τον εργοδότη έως ένα συγκεκριμένο ποσό και βάσει αποδείξεων.

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ONLY1.GR
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας αναζητά στέλεχος για το Τ μήμα Πωλήσεων Χονδρικής (FMCG). Αρμοδιότητες: Παραγγελιοληψία και ανάπτυξη πελατολογίου στο τομέα ευθύνης Υλοποίηση εμπορικής πολιτικής της εταιρείας Τακτική επίσκεψη και συνεχής επικοινωνία με πελάτες Διαπραγμάτευση και επίτευξη συμφωνιών Ταξίδια, διανυκτέρευσης εκτός νομού
Θεσσαλονίκη
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Α.Ε.
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
H Φοβερά Προστασία Α.Ε., εταιρία παροχής λογιστικών, φοροτεχνικών, μισθοδοτικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, αναζητά για λογαριασμό πελάτη της, (εισαγωγική επιχείρηση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης με έδρα την Θεσσαλονίκη) για το τμήμα πωλήσεων της στη Θεσσαλονίκη: Πωλητή Β2Β Το στέλεχος θα αναφέρεται...
Θεσσαλονίκη
Pharmacy 128
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Υπάλληλοι Logistics / Αποθήκης Υποχρεώσεις: Εργασία στην έδρα του e-shop μας στην Τούμπα (Ιπποκράτειο) Συμμετοχή στην καθημερινή ροή παραλαβών και αποστολών της αποθήκης Επικοινωνία με συνεργάτες για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών Ταξινόμηση των προϊόντων στην αποθήκη Ανεφοδιασμός του χώρου της...
Θεσσαλονίκη