Ραδιολόγος - Ακτινολόγος

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

ΑΕ Ιατρική Εταιρία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, προσφέρει μια θέση μόνιμης απασχόλησης για χειρισμό απεικονιστικών / ακτινολογικών μηχανημάτων.

Αρμοδιότητες

  • Χειρισμός απεικονιστικών / ακτινολογικών μηχανημάτων

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πτυχίο Ραδιολόγου – Ακτινολόγου (Α.Τ.Ε.Ι.) / Χειρισμός Ιατρικών Οργάνων Απεικονίσεων (Ι.Ε.Κ.)
  • Γνώσεις χειρισμού αξονικού & μαγνητικού τομογράφου
  • Γνώσεις Αγγλικής γλώσσας
  • Γνώσεις χειρισμού Η/Υ
  • Προϋπηρεσία

Παροχές:

  • Ικανοποιητικό Πακέτων Αποδοχών

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Μεγάλο & κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ζητά να προσλάβει Σερβιτόρο.Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε αντίστοιχη θέσηΓνώση Αγγλικής γλώσσαςΕπικοινωνιακές δεξιότητες & ομαδικό πνεύμα εργασίαςΘετική διάθεση & επαγγελματική συμπεριφοράΠαρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως αποστείλουν το Βιογραφικό...
Θεσσαλονίκη
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται Βρεφονηπιοκόμοι και Νηπιαγωγοί για άμεση πρόσληψη σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.Ωράριο: 08:00 - 16:00 ή 14:00 - 22:00Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Εταιρεία Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι υπεύθυνη για την διεκπεραίωση ενεργειών Marketing στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω ανάληψης μεγάλων διαφημιστικών project, αναζητά νεαρά άτομα από 23 έως 30 ετών για την κάλυψη νέων θέσεων και...
Θεσσαλονίκη