Εργάτης Συσκευασίας (προσωρινή απασχόληση)

Carpo
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Αθήνα

Σχετικά με τη Θέση


Τοποθεσία: Κορωπί, Αθήνα


Τμήμα: Εργοστάσιο


Θέση: Εργάτης Συσκευασίας


Περίοδος προσωρινής απασχόλησης: 3 μήνες


Αναφέρεται σε: Διευθυντής Εργοστασίου


 


Αρμοδιότητες/Καθήκοντα  • Γνωρίζει τις προδιαγραφές και τις διαδικασίες για την προετοιμασία και το σωστό χειρισμό των α’ υλών και των προϊόντων παραγωγής και εμπορίας.

  • Ασχολείται με την συσκευασία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων σύμφωνα με το καθημερινό πρόγραμμα παραγγελιών.

  • Φροντίζει για την καθαριότητα των εργαλείων και μηχανημάτων που χρησιμοποιεί, π.χ. ταψιά εργαλεία κ.α. και του ευρύτερου παραγωγής.

  • Ενημερώνει άμεσα τον Προϊστάμενο του/της για τυχόν φθορές σε προϊόντα, α’ ύλες και βλάβες που προκύπτουν στα μηχανήματα.

  • Τηρεί τις διαδικασίες και τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας και των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.


 


Απαραίτητα Προσόντα  • Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε περιβάλλον αποθήκης, εργοστασίου

  • Ομαδικό πνεύμα

  • Υπευθυνότητα


Αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε μαζί μας, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Spitishop
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Tο Spitishop, το Νο 1 ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών σπιτιού, αναζητά  Πωλήτριες/Πωλητές πλήρους απασχόλησης - για το φυσικό του κατάστημα στο Περιστέρι (Αρκαδίας 25). Ωράριο καταστήματος: Δευτέρα/Τετάρτη/Σάββατο 09.00-17.00 και Τρίτη/Πέμπτη/Παρασκευή 09.00-21.00. Ο/η υποψήφιος/α θα πρέπει να διαθέτει: - Προϋπηρεσία στη λιανική...
Αθήνα
BRINKS HELLAS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η BRINK'S δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982 και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζομένους ως ηγέτης στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο της διακίνησης χρηματικών αξιών και της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.Αυτή την περίοδο αναζητάμε Προσωπικό Ασφαλείας για την Καλλιθέα!Ο Ρόλος σου:Η...
Αθήνα
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΤΑΣΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Συνεργείο μοτοσυκλετών στο Αιγάλεω ζητά Βοηθό Συνεργείου για πλήρη απασχόληση.** Οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο : 6975166481.Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:
Αθήνα