Υπάλληλος Λάντζας

ΜΕΛΙΡΡΥΤΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θέρμη
Αρτοζαχαροπλαστείο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ζητά να προσλάβει υποψήφια για εργασία πλήρους απασχόλησης για τη θέση της Λάντζας.

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Επιθυμητή προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση

Παροχές:

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

MIKEL CAFE
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία καταστημάτων καφεστίασης MIKEL προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ζητά Barista για πλήρη ή / και μερική απασχόληση.Θέση εργασίας με προοπτικές εξέλιξης.Απαραίτητα Προσόντα:Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθείΠαροχές:Παρέχεται ολιγοήμερη εκπαίδευση
Θέρμη
ΚΑΒΑ ΣΕΙΡΙΟΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Οδηγός με δίπλωμα Γ' Κατηγορίας από κάβα ποτών για μόνιμη απασχόληση στην περιοχή της Θέρμης Αεροδρομίου. Είδος απασχόλησης : Πλήρης, μόνιμη Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6974741010 (Ώρες επικοινωνίας αυστηρά 10.00 - 17.00).Παρατηρήσεις σχετικά με COVID-19: Λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίαςΑπαραίτητα...
Θέρμη
WOODLAB
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητούνται δυο άτομα από εργαστήριο ξυλουργικών εργασιών στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.Έμπειρος Τεχνίτης Επιπλοποιός.Βοηθός Απαραίτητα Προσόντα:Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσηΣυνέπεια και ΕπαγγελματισμόςΔιάθεση για εργασίαΠαροχές:
Θέρμη