Εργατοτεχνίτης (φρέζα, κοφτάκι)

STONE GROUP INTERNATIONAL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη

Η Stone Group International είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους εταιριών εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων στην Ευρώπη.

Για περισσότερες από 4 δεκαετίες ο όμιλος κάνει γνωστό και αγαπητό το Ελληνικό λευκό μάρμαρο, σε περισσότερες από 80 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαθέτει 7 ιδιόκτητα λατομεία και 5 παραγωγικές μονάδες, στις Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βέροια, Καβάλα και Θάσο, απασχολώντας περισσότερους από 400 εργαζόμενους.


Επιθυμούμε να καλύψουμε την θέση του Εργατοτεχνίτη (φρέζα κοφτάκι), απασχόληση σε βάρδιες, στο εργοστάσιό μας, ως μέλος της ομάδας μας στο Καβαλάρι.

Απαραίτητα Προσόντα:Παροχές:

Προσφέρουμε
•Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και παροχών
•Κουλτούρα μάθησης που εστιάζει στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας
•Ευχάριστο και γρήγορα αναπτυσσόμενο περιβάλλον στο οποίο εργάζονται οι καλύτεροι


Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο 23940 20440 (Εσωτ. 123) ή να αποστείλετε το βιογραφικό σας, αναφέροντας την θέση “Εργατοτεχνίτης (φρέζα, κοφτάκι)”, με email στο [email protected].

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Από Ανώνυμη Εταιρία κατασκευής προκατασκευασμένων οικίσκων στη Σίνδο Θεσσαλονίκης ζητούνται Υπάλληλοι για συναρμολόγηση (μοντάζ).Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεωνΠροϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση επιθυμητήΓνώσεις βοηθού ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων Παροχές:
Θεσσαλονίκη
Εταιρεία Marketing
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και είναι υπεύθυνη για την διεκπεραίωση ενεργειών Marketing στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω ανάληψης μεγάλων διαφημιστικών project, αναζητά νεαρά άτομα από 23 έως 30 ετών για την κάλυψη νέων θέσεων και...
Θεσσαλονίκη
ΤΟ ΔΙΛΑΒΟ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται κοπέλα με προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης για το πόστο του Μπουφέ - Ζεστή κουζίνα από το κατάστημά μας στην Νέα Πολιτεία Ευόσμου!Απαραίτητα Προσόντα:Απαραίτητη η προϋπηρεσία στο χώρο της εστίασης και συγκεκριμένα του φαγητού!Παροχές:Ευέλικτο πρόγραμμα!Πλήρες πακέτο απολαβών με ασφάλιση,...
Θεσσαλονίκη