Σερβιτόρος/α

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Ζητείται Σερβιτόρος/α σε sport cafe - bar στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης με προϋπηρεσία. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

DIRECT MARKETING
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η Direct Marketing αναζητά άτομο για εποπτεία διανομών φυλλαδίων στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 312181 & 6981 312181 (ώρες επικοινωνίας Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-15:00 )
Θεσσαλονίκη
Anel Fashion
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία AnelFashion που δραστηριοποιείται στον κλάδο της λιανικής και χονδρικής γυναικείας ένδυσης με πολυετή παρουσία στη αγορά της Ελλάδας, στα πλαίσια της ανάπτυξής της, αναζητεί να στελεχώσει την ομάδα τηςστη Θεσσαλονίκη με E-Commerce Manager, για...
Θεσσαλονίκη
Beta Simulation Solutions
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα της BETA CAE Systems ψάχνει για ενθουσιώδεις, ταλαντούχους μελλοντικούς συναδέλφους με πάθος για την υπολογιστική μηχανική και την ποιότητα λογισμικού. Οι υποψήφιοι θα ενταχθούν στην ομάδα του pre-processing Quality Assurance και κύρια καθήκοντα τους θα είναι...
Θεσσαλονίκη