Εξωτερικοί Πωλητές

MANPOWER GROUP
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ηράκλειο
Η ManpowerGroup Greece, ηγέτιδα δύναμη στο χώρο του ανθρώπινου δυναμικού, αναζητά Εξωτερικούς Πωλητές για την Κρήτη , για λογαριασμό δυναμικά αναπτυσσόμενης εταιρείας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας. Αφορά εργασία Δευτέρα – Παρασκευή, 8ωρης απασχόλησης. Περιγραφή Θέσης Εργασίας: Οι κάτοχοι της θέσης θα είναι υπεύθυνοι για την περιοχή ευθύνης τους στην Κρήτη, για την πώληση των προϊόντων της εταιρείας σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες με στοχευμένο πλάνο ανάπτυξης του δικτύου πελατών της και πιο συγκεκριμένα θα αναλάβουν την αποτελεσματική:

Ανάπτυξη πωλήσεων και διαχείριση των υπαρχόντων πελατών

Διεξαγωγή επισκέψεων στα σημεία πωλήσεων και εξεύρεση νέων σημείων

Διαχείριση αιτημάτων πελατών

Διερεύνηση αναγκών και πρόταση λύσεων

Διατήρηση της ικανοποίησης των πελατών σε υψηλά επίπεδα

Παρακολούθηση της αγοράς και του ανταγωνισμού

Αυτή η εργασία έχει λήξει. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα αναζήτησης για να βρείτε ενεργές εργασίες ή υποβάλετε το βιογραφικό σας.


Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Υδραυλικός σε εταιρεία κατασκευής πισίνας, επεξεργασίας νερού & βιολογικών καθαρισμών στο Ηράκλειο Κρήτης. Θέση εργασίας πλήρους και μόνιμης απασχόλησης.
Ηράκλειο
Cretan Holidays SA
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Cretan Holidays S.A . is currently seeking to recruit employees for the position of the Market Manager. Job description: Process efficient Yield action, especially for hotel bookings Data entry in ERP system Establish strong relationships with Tour Operators Prompt respond...
Ηράκλειο
Πρόσθετες πληροφορίες Από ένα κατάστημα στη Δανία το 1979, η JYSK επεκτάθηκε σε περισσότερα από 2.500 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Για να εξασφαλίσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη χρειαζόμαστε τους καλύτερους εργαζόμενους. Αρπάξτε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της JYSK. Εάν...
Ηράκλειο