Πατρονίστ (Θεσσαλονίκη)

QMETRIC - HR SOLUTIONS
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
H qmetric | HR Solutions επιθυμεί να στελεχώσει, για λογαριασμό δυναμικά αναπτυσσόμενης Βιοτεχνίας Ρούχων , τη θέση του/της:

Πατρονίστ (Θεσσαλονίκη) Η εταιρία-πελάτης H εταιρία – πελάτης μας είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εξαγωγική Βιοτεχνία Ρούχων με έδρα την Θεσσαλονίκη . Η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρει στην αγορά, την έχει οδηγήσει στην επέκταση του πελατολογίου της σε παγκόσμιο επίπεδο, το οποίο συνεχίζει να διευρύνεται, διατηρώντας πάντα μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας

Η θέση Ο/η υποψήφιος/α που θα επιλεγεί, θα εργάζεται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη και τα καθήκοντα του/της θα περιλαμβάνουν:

Προγραμματισμός και έλεγχος δημιουργίας πατρόν Σχεδίαση και κατασκευή πατρόν και των αναπτύξεων τους σε εξειδικευμένο πρόγραμμα Προετοιμασία για την παραγωγή Έλεγχος ποιότητας ραφής ενδυμάτων Συνεχής συνεργασία με το δημιουργικό τμήμα και το τμήμα παραγωγής

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

BIOPROM
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Εμπορική εταιρεία ιατρικών ειδών με έδρα τη Θέρμη Θεσσαλονίκης αναζητά τεχνικό αναλυτών για την στελέχωση του τμήματος τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης ιατρικών αναλυτών.
Θεσσαλονίκη
ΟΜΙΛΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUBITO
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Έμπειρος Διανομέας για το Subito της Θέρμης. Για συνεντεύξεις απευθείας στο κατάστημα πρωινές ώρες κατά προτίμηση. Παραμάνας 12. Τηλέφωνο: 2310 486244.
Θεσσαλονίκη
ELECTRA EQUIPMENT
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Η εταιρία ELECTRA EQUIPMENT, η οποία δραστηριοποιείται από το 1938 στον χώρο του επίπλου, επιθυμεί να προσλάβει: Πωλητή / Πωλήτρια Αρμοδιότητες: Παροχή ποιοτικής και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης πελατών Προσανατολισμό στο αποτέλεσμα και στην επίτευξη των στόχων του καταστήματος Διατήρηση οργανωμένου και...
Θεσσαλονίκη