Υπάλληλος αποθήκης

ELVIAL
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Θεσσαλονίκη
Η ELVIAL SA, με πυλώνες ανάπτυξης την τεχνολογική πρωτοπορία, το απαράμιλλο design και την πελατοκεντρική φιλοσοφία ξεχωρίζει στην ευρωπαϊκή αγορά διέλασης αλουμινίου και αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου για περισσότερο από 30 χρόνια

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της στρατηγικής, επιθυμεί να προσλάβει για τις εγκαταστάσεις της στον Άγιο Παντελεήμονα, Κιλκίς:

Υπάλληλο ΑποθήκηςΠεριγραφή Θέσης:

Συλλογή και προετοιμασία φορτίου

Φόρτωση εμπορευμάτων

Οργάνωση και τακτοποίηση Αποθήκης

Πώς να εφαρμόσει

Για να υποβάλετε αίτηση για αυτήν την εργασία θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε στον ιστότοπό μας. Εάν δεν έχετε ακόμα λογαριασμό, εγγραφείτε.

Δημοσιεύστε ένα βιογραφικό

Παρόμοιες εργασίες

Εταιρία παροχής υπηρεσιών
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Μεγάλη εταιρεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της 2 νέους/νέες απόφοιτους/τελειόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ με άμεση διαθεσιμότητα για να εκπαιδευτούν δίπλα στους έμπειρους συνεργάτες μας και να συμβάλλουν στην ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας. Δεν έχεις προϋπηρεσία; Δεν την...
Θεσσαλονίκη
ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται εργάτης σε εργοστάσιο τροφίμων στην Ιωνία Θεσσαλονίκης, για χειριστή μηχανής σε γραμμή παραγωγής. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Θεσσαλονίκη
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
Πλήρης απασχόληση Γεμάτη μέρα
Ζητείται Σερβιτόρος/α σε sport cafe - bar στους Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης με προϋπηρεσία. Θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης.
Θεσσαλονίκη