Ταχύρρυθμο πρόγραμμα CCNA/ CISCO


Ταχύρρυθμο πρόγραμμα CCNA/ CISCO

Ημ. Έναρξης
01/11/2016

Διάρκεια
99:99 ώρες

Κατηγορία
Diplomas

Κατάσταση
Δημοσιεύθηκε


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο MyCarriera, για να συμπληρώσετε την Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Σεμινάριο.
 • Εισηγητής/ες Σεμιναρίου:

  ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 • Φορέας Σεμιναρίου: ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη ΙΕΚ ΑΚΜΗ Θεσσαλονίκη

 • Κατηγορία Θέσεων Εργασίας: Βιομηχανία και Παραγωγή


 • Περιγραφή Σεμιναρίου:

  Το Cisco Certified Network Associate (CCNA) Routing and Switching είναι η απόλυτη πιστοποίηση στον τομέα ειδικών Δικτύων H/Y, εφοδιάζοντας τους επαγγελματίες  που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο του ΙΤ. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι αποκτούν γνώσεις δικτύων, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρία σε βαθύτερα επίπεδα, αντίστοιχα με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Ακόμα, διδάσκονται βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες, οι οποίες σε συνδυασμό με εργαστηριακή άσκηση τους προετοιμάζουν για την πιστοποίηση CCNA  και για μια καριέρα στα δίκτυα.

  Η  πιστοποίηση της Cisco αποτελεί πλέον αναγκαιότητα για τους επαγγελματίες στον τομέα πληροφοριακών συστημάτων.

  Τι θα μάθετε από το Σεμινάριο:

  Μετά το σεμινάριο:
  Επειδή τα δίκτυα υπολογιστών βρίσκονται στην καρδιά της λειτουργίας όλων των επιχειρήσεων σήμερα, οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν στη μηχανογράφηση κάθε επιχείρησης. Επιπλέον, μπορούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις που απασχολούν μηχανικούς δικτύων και σε εταιρίες οι περισσότερες από τις οποίες χρησιμοποιούν σχεδόν αμιγώς εξοπλισμό CISCO, όπως:

  •     Τηλεπικοινωνιών
  •     Παροχής Υπηρεσιών Internet
  •      Κινητών Τηλεπικοινωνιών
  •     Πληροφορικής

  Ήξερες ότι:
  - Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη εξειδικευμένων στελεχών IT, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά εργασίας;

  ΤΟ MΟΝΟ ΙΕΚ  ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ PEARSON VUE
  Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι βασικές αρχές σχεδιασμού και υλοποίησης δικτύων δεδομένων, που βασίζονται στη στοίβα πρωτοκόλλων TCP/IP, με έμφαση σε νέες τεχνολογίες όπως το IPv6, το IoE και το IoT. Επίσης, οι σπουδαστές θα εξασκηθούν εκτενώς στο χειρισμό, την εγκατάσταση και την παραμετροποίηση δικτυακού εξοπλισμού της Cisco (Routers 2801 - 2811 & Switches 2950 - 2960) σε εργαστηριακές ασκήσεις, που εξομοιώνουν πραγματικά σενάρια εγκατάστασης και ρύθμισης δικτύων.

  Η συνεργασία με τη Cisco, που κατέχει ηγεμονική θέση στην παγκόσμια αγορά δικτυακού εξοπλισμού, εγγυάται την υψηλή ποιότητα του εκπαιδευτικού υλικού και της όλης εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ακολουθεί πλήρως το αντίστοιχο του Cisco Certified Network Associate, που διδάσκεται διεθνώς σε όλα τα πιστοποιημένα εκπαιδευτικά κέντρα της Cisco. Ο εκπαιδευόμενος θα αποκτήσει δικό του λογαριασμό στο εκπαιδευτικό portal της Cisco ( www.netacad.com), ο οποίος ισχύει εφ όρου ζωής και θα του επιτρέπει να επικαιροποιεί τις γνώσεις του όποτε κρίνεται απαραίτητο.

  Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για τη λήψη της πιστοποίησης CCNA (οι οποίες διεξάγονται εντός του ΙΕΚ ΑΚΜΗ), γεγονός που θα τους δώσει πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Οι Cisco Certified Network Associates μπορούν και χρησιμοποιούν τα διεθνώς αναγνωρισμένα λογότυπα της Cisco στις επαγγελματικές τους κάρτες και έγγραφα.

  Οι καθηγητές που διδάσκουν είναι  Cisco Instructors of Excellence.

  Πληροφορίες Συμμετοχής:

  ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:  150 ΩΡΕΣ

  Εξοπλισμός Εργαστηρίου
  Το πρόγραμμα διεξάγεται σε εργαστήρια πλήρως εξοπλισμένα  όπου υπάρχει rack με εξοπλισμό CISCO ενώ κάθε καταρτιζόμενος έχει στη διάθεση του από ένα routerκαι ένα switch CISCO για να κάνει πρακτική την ώρα του μαθήματος.

  *** Με κάθε εγγραφή δικαιούσαι και ένα Cisco Router .
  + Δυνατότητα Distance Learning


 •    Πόλη / Περιοχή: Θεσσαλονίκη - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  οδός Τσιμισκή αριθμός 14 ΤΚ 54624

 •   dgriv@iek-akmi.edu.gr

Οι Πελάτες μας