ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η συνέντευξη είναι η μόνη διαδικασία επιλογής προσωπικού που δίνει την ευκαιρία, στον υποψήφιο, της προσωπικής επαφής. Όταν κληθείο υποψήφιος, για συνέντευξη, το βιογραφικό του έχει πετύχει ήδη τον σκοπό του. Στο επόμενο βήμα η ευστοχία, ευστροφία και η διακριτικότητα στον χειρισμό της συνέντευξης οδηγεί με μεγαλύτερες πιθανότητες στην εργασία.

Η εταιρία έχει ήδη εντοπίσει ορισμένα στοιχεία στο βιογραφικό του υποψηφίου που την ενδιαφέρουν και θα προσπαθήσει να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για αυτά μέσω της διαδικασίας της συνέντευξης. Στόχος του υποψηφίου είναι να ενισχύσει τη θετική εντύπωση, που έχει πετύχει μέσω του βιογραφικού, και είναι σημαντικό να υπάρχει προετοιμασία στην έκφραση των σκέψεων καθώς η βάση για μια επιτυχημένη συνέντευξη είναι η καλή προετοιμασία.


Υπηρεσία προετοιμασίας για συνέντευξη

Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες, με πολυετή εμπειρία στην επιλογή προσωπικού και στη διενέργεια συνεντεύξεων, μπορούν να σας παρέχουν εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη για να προετοιμαστείτε κατάλληλα ώστε να μην "κολλήσετε" σε κανένα σημείο της διαδικασίας συνέντευξης. Προετοιμάζεστε για πιθανές ερωτήσεις "παγίδες" χρησιμοποιώντας τις καταλληλότερες απαντήσεις. Χρήσιμες οδηγίες συμπεριφοράς, σας παρέχονται για όλη τη διάρκεια της συνέντευξης με τον εργοδότη.

Τρεις συνεδρίες, μια 45λεπτη, για αξιολόγηση του επαγγελματικού σας προφίλ συναρτήσει των θέσεων εργασίας που σας ενδιαφέρουν και δύο, 60λεπτες, όπου γίνεται προσομοίωση της συνέντευξης, θα καταφέρουν να αυξήσουν σημαντικά τις πιθανότητες σας να ξεχωρίσετε από τους υπολοίπους ενδιαφερόμενους για τη θέση εργασίας. Κατά τη διαδικασία, προσομοίωσης συνέντευξης, οι σύμβουλοί μας θα καταφέρουν να εντοπίσουν τις αδυναμίες σας και να προτείνουν διορθώσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Skype/Google Hangouts και μπορούν να υλοποιηθούν και είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά.

Με το πέρας, της τρίτης συνεδρίας, θα γνωρίζετε και θα μπορείτε να τεκμηριώσετε το ότι ο είσαστε ο κατάλληλος για τη θέση εργασίας. Θα έχετε λάβει τα κατάλληλα εφόδια για να ανταπεξέλθετε στη διαδικασία συνέντευξης και θα έχετε πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων.Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο MyCarriera, για να αγοράσετε την Υπηρεσία.

Οι Πελάτες μας