Ζητείται προσωπικό στον τομέα Βιομηχανία και Παραγωγή για τη θέση Μηχανικός ΣυντήρησηςHRStrategy
Επωνυμία Εταιρείας: HRStrategy
Έδρα: Νερατζιωτισσης 75, Αδιάφορο, , ΕΛΛΑΔΑ
Followers: 8


  • Είδος Απασχόλησης: Μόνιμη

    Περιοχή Εργασίας: Στο Εξωτερικό

    Λήγει: 08/09/2017


  • Κοινοποιήστε:

Περιγραφή Θέσης

Ο πελάτης, πολυεθνική εταιρία παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, επιθυμεί να προσλάβει Ηλεκτρολόγους  ή Μηχανολόγους ή Ηλεκτρονικούς Μηχανικούς.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι, επιθυμητά πρόσφατα αποφοιτήσαντες από Πολυτεχνικά ιδρύματα, θα πρέπει να μιλούν άριστα Αγγλικά ή Γερμανικά, ενώ επιθυμητά είναι τα Ολλανδικά, για τα οποία όσοι δεν γνωρίζουν θα λάβουν εντατικά μαθήματα.

Στα καθήκοντα της θέσης περιλαμβάνονται η ανάλυση των τεχνικών αναγκών των πελατών, η παροχή υπηρεσιών τακτικής ή έκτακτης συντήρησης hardware και software, η εγκατάσταση, αρχική παραμετροποίηση και λειτουργική αναβάθμιση των ηλεκτρομηχανολογικών συνόλων, η τηλεφωνική υποστήριξη προς τους πελάτες, η παροχή οδηγιών για την καλή λειτουργία του εξοπλισμού τους.

Προσφέρεται 2ετές αρχικό συμβόλαιο συνεργασίας, επεκτάσιμο έως και 3 έτη ακόμα, διαρκής εκπαίδευση σε ένα ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον εργασίας.

Οι μηνιαίοι μισθοί κυμαίνονται από 2.500 έως 3.500 αναλόγως προσόντων, αμειβόμενες διακοπές 24 ημερών ετησίως καθώς και 7 επίσημες αργίες, χιλιομετρική αποζημίωση για τις μετακινήσεις προς πελάτες εντός πόλεως, υποστήριξη κατά την αναζήτηση τόπου κατοικίας, υποδοχή για την ομαλή ένταξη και έναρξη εργασίας στη χώρα.

Βιογραφικά σημειώματα (στα Αγγλικά ή Γερμανικά) στα οποία παρακαλείστε να αναφέρετε τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε


Αποστολή Βιογραφικού

Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο MyCarriera, για να στείλετε το Βιογραφικό σας σε αυτή την Αγγελία.


Σχετικές Αγγελίες | Πρόσφατες Αγγελίες | Αγγελίες Χωρίς Προϋπηρεσία | Σχετικά Σεμινάρια

Δεξιότητες

Οι Πελάτες μας